ESTV Soroksár

Látogasson el YOUTUBE csatornánkra!

Az Erzsébet-Soroksár Televízió (ESTV) hetente frissülő soroksári adásában a kerület híreit, eseményeit mutatja be közszolgálati, közéleti, politikai műsorokból és tematikus magazinok formájában, együttműködésben a kerületi önkormányzattal. „Soroksári Közélet„ című magazinműsorunk jelnyelvi tolmácsolással készül. Adásainkat Budapesten és Pest megyében a DIGI 130-as csatornáján és a Telekom 230-as digitális kábelcsatornáján láthatják. A Centrum TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Magyar Média Mecenatúra programja támogatja. Az ESTV Soroksár adása minden csütörtökön, 17.00-kor frissül.


Töltse le a ESTV Soroksár alkalmazását!

Az ESTV Soroksár alkalmazással okostelefonján is nyomon követheti Soroksár híreit és eseményeit bemutató hetente frissülő adásunkat, megtekintheti legújabb műsorainkat és az egyszerű tájékozódás érdekében folyamatosan frissülő műsorújságunkat is böngészheti.


 

Partnereink

Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit, rhoncus eu, luctus et interdum adipiscing wisi. Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed.