ESTV Pesterzsébet

Látogasson el YOUTUBE csatornánkra!

Az Erzsébet-Soroksár Televízió (ESTV) hetente frissülő pesterzsébeti adásában a kerület híreit, eseményeit mutatja be közszolgálati, közéleti, politikai műsorokból és tematikus magazinok formájában, együttműködésben a kerületi önkormányzattal. „Közélet Pesterzsébeten„ című magazinműsorunk jelnyelvi tolmácsolással készül. Adásainkat Budapesten és Pest megyében a DIGI 130-as csatornáján és a Telekom 230-as digitális kábelcsatornáján láthatják. A Centrum TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Magyar Média Mecenatúra programja támogatja. Az ESTV Pesterzsébet adása csütörtökönként, 16.00-kor frissül.


Töltse le a ESTV Pesterzsébet alkalmazását!

Az ESTV Pesterzsébet alkalmazással okostelefonján is nyomon követheti Pesterzsébet híreit és eseményeit bemutató hetente frissülő adásunkat, megtekintheti legújabb műsorainkat és az egyszerű tájékozódás érdekében folyamatosan frissülő műsorújságunkat is böngészheti.


 

Partnereink

Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit, rhoncus eu, luctus et interdum adipiscing wisi. Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. Quisque lorem tortor fringilla sed.